Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Н.Р. [ Beta ]

22. 01. 2023. 22:37 >> 22:33

NAKON POBJEDE

Arteta zadovoljan igrom i rezultatom

Trener fudbalera Arsenala Mikel Arteta rekao je da je zadovoljan igrom svoje ekipe i pobjedom u derbiju Premijer lige protiv Mančester junajteda.

"Emotivno, mnogo strasti. Ne može mnogo bolje od toga. Posebno u drugom poluvremenu, igra je bila nevjerovatna. Bili smo u isto vrijeme i pribrani i odlučni, nijednog trenutka nismo paničili. Vjerovali smo da možemo da pobijedimo. U više navrata smo pokazali pribranost u šesnaestercu, ali lopta nije htjela u gol. Srećom na kraju smo postigli gol", rekao je Arteta za Skaj.

Arsenal je pobijedio Mančester junajted da 3:2 i stekao pet bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Mančester siti, uz utakmicu manje.
Pobjedonosni gol koji je postigao Edi Nketija u 90. minutu provjeravan je putem VAR tehnologije.

"Nešto slično smo iskusili protiv Njukasla, ali danas je odluka bila u našu korist. Ne želim da razgovaram o individualcima. Uzeli smo loptu i napravili mnogo stvari, oni su mladi ali vjeruju da to mogu", naveo je trener londonske ekipe.

Upitan je o pritisku sa kojim se ekipa suočava.

"U poslednjih 12 ili 13 utakmica pričamo o pritisku. Ekipe iz Premijer lige su uvijek teški protivnici i moramo da se pripremimo na to", rekao je Arteta.

U toku utakmice Arteta je dobio žuti karton zbog prigovora.

"Ne mogu da se požalim. U životu uvek možete da budete bolji", naveo je on.

Dvostruki strijelac bio je Nketija. On je postigao 13 golova u poslednjih 13 utakmica kada je bio starter na Emirejtsu.

"Video sam Martintesa pored mene i mislio sam da sam u dozvoljenoj poziciji, ali kada vidite taj ljubičasti znak na ekranu (za VAR), srce vam uvijek poskoči. Moglo se vidjeti koliko smo željeli da pobijedimo i koliko smo to željeli za nas i naše navijače. Napadali smo i napadali i na sreću smo postigli gol", naveo je Nketija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније