Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К. [ Beta ]

24. 01. 2023. 16:17 >> 16:12

KUP KRALjA

Fudbalerke Barselone i Sevilje izbačene

Ženski fudbalski klubovi Barselona i Sevilja izbačeni su danas iz Kupa kralja, nakon što su u utakmicama osmine finala uvrstile u svoje ekipe igračice koje nisu imale pravo nastupa.

Takmičarska komisija Fudbalskog saveza Španije presudila je u korist Osasune i Valjareala, koji su se tako umjesto Barselone i Sevilje plasirali u četvrtfinale.

U osmini finala Barselona je pobijedila Osasunu sa 9:0, a Sevilja je bila bolja od Viljareala 1:0. Obje pobjedničke ekipe su u svojim ekipama imale igračice koje zbog suspenzija iz prošle sezone nisu imale pravo da igraju.

Barselona i Sevilja imaju pravo žalbe.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније