Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

26. 01. 2023. 12:57 >> 12:52

MALE ŠANSE ZA REALIZACIJU

Neočekivana ponuda za Zaniola: Bornmut spremio 30 miliona

Nikolo Zaniolo je definitivno centralna figura prelaznog roka u Seriji A.

Fudbaler Rome nalazi se uveliko na izlaznim vratima "Olimpika", a već neko vrijeme se pominje kao novi fudbaler Milana.

Problem oko njegovog prelaska je ipak više finansijske prirode, budući da aktuelni šampion Italije nema novac kojim bi platio njegov transfer, pa su ponudili Romi pozajmicu, uz mogućnost otkupa ugovora na kraju sezone.

Rimljani ipak, sa druge strane žele da zarade na transferu odličnog ofanzivca, koji ima problema sa čestim povredama, a navodno cijena koju su postavili je 40 miliona eura.

Fabricio Romano, jedan od najboljih fudbalskih insajdera, prenosi da se danas u trku za fudbalera Rome uključila jedna, u najmanju ruku neočekivana ekipa.

Premijerligaš Bormnut je navodno spreman da odmah Romi uplati 30 miliona eura, a ostatak bi isplatio uz dodatne klauzule.

Vijest potvrđuje i britanski Skaj sport, ali ostaje da se vidi da li bi Zaniolo uopšte prešao u ekipu koja se nalazi u zoni ispadanja u Premijer ligi, bez ikakve šanse da "izađe" u Evropu.

Sa druge strane ovo pokazuje i koliko je porastao jaz između Premijer lige i Serije A, kada "fenjeraš" u Engleskoj može da izdvoji novac za transfer, a šampion Italije ne.

Italijanski mediji prenose da je on već imao razgovor sa upravom Milana, i da je to destinacija u kojoj bi volio da nastavi karijeru.

Zaniolo je obilježio i ljetni period sa transfer špekulacijama, samo što se tada dovodio u relaciju sa Juventusom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније