Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

28. 01. 2023. 16:47   >>  16:42

SERIJA A

Pogba i Vlahović na raspolaganju Alegriju

Francuski fudbaler Pol Pogba, koji je u septembru operisao desno koljeno, "na raspolaganju" je za meč Juventusa u Seriji A protiv Monce u nedjelju, saopštio je danas trener Juventusa Masimilijano Alegri.

Pored Pogbe na raspolaganju Alegriju biće i srpski napadač Dušan Vlahović, koji zbog povrede nije bio u ekipi Juventusa od 25. oktobra.

"Sjutra će Vlahović i Pogba biti na raspolaganju. Ako su u sastavu, znači da su spremni. Nemaju 60 minuta u nogama, igraće maksimalno 30 minuta", rekao je Alegri na konferenciji za novinare.

Pogba je povrijedio literalni meniskus desnog koljena u julu i morao je da bude operesin početkom septembra.

Francuski vezista još uvek nije upisao nastup za Juventus od dolaska iz Mačester junajteda ovog ljeta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније