Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В. [ Beta ]

30. 01. 2023. 14:33 >> 14:28

DO 2025.

Vujačić produžio ugovor sa Partizanom

Fudbaler Partizana Igor Vujačić produžio je ugovor sa klubom do 2025. godine, saopštili su danas crno-bijeli.

"Fenomenalan početak godine, kakav se samo poželjeti može! Nadam se da ćemo upravo uz ovakvu dobru energiju početi i polusezonu! Puno mi je srce što ću braniti boje svog kluba do 2025. godine! Nikada se ne zna, možda i poslije toga", rekao je Vujačić, prenio je klupski sajt.

Crnogorski reprezentativac član je Partizana od 2019. godine. U dosadašnjoj karijeri 28-godišnji štoper igrao je i za Zetu, Vojvodinu, Viđev Lođ i Mogren.

Fudbaleri Partizana drugi dio sezone počeće 5. februara u Kruševcu protiv domaćeg Napretka. Crno-bijeli poslije 19 utakmica zauzimaju drugo mjesto sa 10 bodova manje u odnosu na vodeću Crvenu zvezdu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније