Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г. [ Beta ]

30. 01. 2023. 19:10 >> 19:05

ZAMJENA ZA ŠKRINjARA

Inter zainteresovan za Harija Megvajera

Fudbalski klub Inter raspitivao se o dovođenju na pozajmicu kapitena Mančester junajteda Harija Megvajera, prenijeli su danas britanski mediji.

Megvajer nema veliku minutažu u ekipi poslije lošeg početka sezone, a Dejli Mejl prenio je da se uprava Intera raspitivala kod kolega iz Junajteda o mogućnosti da engleski reprezentativac dođe na pozajmicu prije nego što se završi januarski prelazni rok.

Inter planira zamjenu za Milana Škrinjara, koji bi trebalo da pređe u Pari Sen Žermen.

U odnosu na Megvajera prednost u ekipi Mančester junajteda imaju Rafael Varan i Lisandro Martines. Megvajer, navodno, želi da sačeka do ljeta prije nego što odluči o daljoj karijeri.

On ima ugovor do 2025. godine, a i dalje je najskuplji defanzivac svijeta, nakon što je za 80 miliona funti na ljeto 2019. godine iz Lestera prešao na Old Traford.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније