Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

И.Ш. [ Beta ]

01. 02. 2023. 13:05   >>  13:00

NIŠTA OD TRANSFERA

Francuska liga odbila žalbu Pari Sen Žermena na transfer Ziješa

Francuska Profesionalna fudbalska liga (LFP) odbila je danas žalbu Pari Sen Žermena na odbijanje ugovora Marokanca Hakima Ziješa jer je poslat prekasno i ne može biti registrovan, rekao je izvor blizak slučaju.

Ziješ je prošao juče ljekarske preglede, a njegov dolazak u Pariz je bio izvjestan poslije dogovora Pari Sen Žermena i Čelsija.

Međutim, sve je moralo da bude završeno da ponoći, pošto je juče bio posljednji dan prelaznog roka. Čelsi je tri puta poslao pogrešno potpisan ugovor, i kada je najzad stigla ispravna verzija, rok za registraciju igrača je istekao.

Pari Sen Žermen smatra da je Čelsi kriv za kašnjenje, ali i pored toga LFP je donijela odluku da Ziješ ne može biti registrovan, pa je klub iz Pariza ostao bez jedinog predviđenog pojačanja ove zime.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније