Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

02. 02. 2023. 14:10   >>  14:40

OBJAVIO NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Varan se povukao iz reprezentacije

Francuski fudbaler Rafael Varan objavio je da se povlači iz reprezentacije.

"Razmišljao sam o tome već nekoliko mjeseci i odlučio sam da je pravo vrijeme da se povučem iz reprezentacije", naveo je fudbaler Mančester junajteda na društvenim mrežama.

Fudbaler Mančester junajteda povući će se iz državnog tima zbog velikog broja utakmica i gustog rasporeda, pošto želi da provede više vremena sa porodicom, prenio je list Parizijen.

Varan ima 29 godina.

Francuska reprezentacija je za kratko vrijeme ostala bez trećeg igrača, nakon što su se nedavno povukli kapiten Ugo Ljoris i Stiv Mandanda.

Varan je debitovao je 2013. za reprezentaciju, odigrao je 93 utakmice, postigao pet golova i osvojio je Svjetsko prvenstvo 2018. godine i Ligu nacija u sezoni 2020/2021. Na Mundijalu u Kataru prošlog decembra stigao je sa Francuskom do finala.

"Nikada to neću zaboraviti. I dalje osjećam svaku emociju koju sam osjetio tog dana, 15. jula 2018. godine. Bio je to jedan od najvećih i najupečatljivijih trenutaka u mom životu", naveo je Varan.

On je zahvalio selektoru Didijeu Dešanu, trenerima i navijačima na podršci.

"Sigurno je da će mi nedostajati ti trenuci sa vama, ali sada je vrijeme da nova generacija preuzme. Imamo grupu talentovanih mladih igrača koji zaslužuju sviju šansu i kojima ste potrebni", naveo je Varan.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније