Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

02. 02. 2023. 20:08 >> 20:03

ROK ZA ISPLATU 16. FEBRUAR

Sampdoriji prijeti oduzimanje bodovoa: Plate kasne tri mjeseca

Sampdorija se nalazi u opasnosti da dobije kaznu oduzimanja bodova, ako do 16. februara ne podmiri dugovanja prema igračima i osoblju, prenosi "Gazeto delo sport".

Ekipa iz Đenove nije isplaćivala plate fudbalerima posljednja tri mjeseca 2022. godine.

Da bi ispaltila sva dugovanja, Sampdoriji će biti potrebno 11 miliona eura, a da bi klub bio finansijski stabilan procjenjuje se da treba između 35 i 50 miliona eura.

"Gazeta" međutim javlja da da familija Ferero, koja je većinski vlasnik kluba, to najvjerovatnije neće uraditi.

Masimo Ferero koji je dao 2021.ostavku na mjesto predsjednika, već dvije godine pokušava da proda klub, a navijači su mu poslali metak u papiru, tako da situacija nikako ne izgleda dobro za ekipu koju s klupe predvodi Dejan Stanković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније