Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В. [ Beta ]

03. 02. 2023. 10:54 >> 10:49

NAKON SJAJNE POLUSEZONE

Martineli produžio ugovor sa Arsenalom

Brazilski fudbaler Gabrijel Martineli potpisao je novi dugogodišnji ugovor sa Arsenalom, saopštio je danas londonski klub.

Martineli je član Arsenala od 2019. godine i do sada je odigrao 111 utakmica za prvi tim.

Prošle sezone brazilski reprezentativac je odigrao 36 utakmica za Arsenal, i bio je izabran za igrača mjeseca u decembru 2021. i u januaru 2022. godine.

Ove sezone 21-godišnjak je nastupao na 27 utakmica i postigao sedam golova.

Arsenal se poslije 19 utakmica nalazi na prvom mjestu Premijer lige. Naredni meč igraju u subotu na gostovanju protiv Evertona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније