Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г. [ Beta ]

03. 02. 2023. 16:11 >> 16:05

NE ŽELI DA PRIČA O SP

Mesi nije pričao o Svjetskom prvenstvu sa Mbapeom

Fudbaler Pari Sen Žermena Lionel Mesi rekao je danas da nije razgovarao sa Kilijanom Mbapeom o finalu Svjskog prvenstva u kojem je Argentina pobijedila Francusku i da je njegov odnos sa saigračem dobar.

"Bio sam na drugoj strani kada smo izgubili finale Svjetskog prvenstva (od Njemačke 2014) i tada nisam želio ništa da znam o tome, nisam želio da pričam o bilo čemu što je imalo veze sa Svjetskim prvenstvom", rekao je Mesi za argentinski list Ole.

"U ovom trenutku, ni on, ni ja ne želimo da pričamo o tome, niti da otvaramo tu temu. Ali sa Kilijanom nema problema, naprotiv", dodao je Mesi.

Argentina je na Svjetskom prvenstvu u Kataru osvojila treću titulu svjetskog prvaka u svojoj istoriji, pobijedivši u finalu Francusku posle penala.

"Bio sam veoma miran kada sam izvodio penal i tokom celog finala. Ne znam zašto, ali osjećao sam da ćemo biti šampioni", rekao je 35-godišnji Argentinac, ali i priznao da mu je bilo teško kada je Mbape izjednačio na 3:3.

Lionel Mesi, sedmostruki dobitnik Zlatne lopte, ostavio je otvorena vrata za učešće na sljedećem Svjetskom prvenstvu 2026. godine koje će zajedno organizovati Kanada, SAD i Meksiko.

"Biće veoma teško zbog mojih godina. Srećan sam što igram fudbal, volim ovo što radim i nastaviću to da radim sve dok osjećam da sam u dobroj fizičkoj kondiciji i da uživam u tome. Daleko je sljedeće Svjetsko prvenstvo...", rekao je Mesi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније