Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г. [ Beta ]

03. 02. 2023. 16:49 >> 16:47

LIGA ŠAMPIONA

Nagelsman: Mbape neće propustiti prvi meč osmine finala LŠ

Trener fudbalera Bajerna iz Minhena Julijan Nagelsman rekao je danas da ne vjeruje da će igrač Pari Sen Žermena Kilijan Mbape propustiti prvu utakmicu osmine finala Lige šampiona koja se za deset dana igra na Parku prinčeva.

"Mislim da neće izostati. Ne znam kakva je povreda, ono što piše na sajtu je nejasno. Spremam se za utakmicu kao da će igrati", odgovorio je Nagelsman na pitanje o uticaju izostanka Mbapea za meč 14. februara.

Mbape je u srijedu propustio meč francuskog šampionata protiv Monpeljea zbog "povrede lijeve butine", navodi se u saopštenju PSŽ-a objavljenom u četvrtak. Kako su naveli iz francuskog kluba, procijenjeno je da će Mbape biti van terena tri nedjelje.

"Naravno da (klub) može da daje svoja predviđanja", dodao je Nagelsman.

Nagelsman je rekao i da senegalski napadač Sadio Mane, koji se povrijedio još početkom novembra, neće biti dovoljno spreman za tu utakmicu protiv PSŽ-a.

"Očekujem da će se vratiti sredinom ili krajem februara. Ide dobro, više ga ne boli, ali će propustiti prvu utakmicu protiv PSŽ-a", rekao je trener njemačkog kluba.

Finalista prošlogodišnje Lige šampiona sa Liverpulom (poraz od Real Madrida) i drugoplasirani u trci za Zlatnu loptu iza Karima Benzeme, Sadio Mane bi tako trebalo da bude dostupan za revanš meč osmine finala Lige šampiona koji će se igrati na Alijanc Areni 8. marta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније