Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

07. 02. 2023. 12:06 >> 12:00

GLAVNA META NA LjETO

Junajted sprema 120 miliona za Osimena

Mančaster junajted sprema ponudu od 120 miliona eura za Napolijevog napadača Viktora Osimena, prenose danas britanski i italijanski mediji.

Njega su na Old Trafordu targetirali kao glavnu metu za ljetnji prelazni rok.

Osimen je u nevjerovatnoj formi, a sa 16 golova je ubjedljivo prvi strijelac Serije A, i jedan od najzaslužnijih za visoku poziciju Napolitanaca, koji bi mogli poslije 33 godine pauze ponovo da osvoje Skudeto.

Junajted bu tako dugoročno riješio problem napadača, jer je Marsijal na izlaznim vratima, Veghhorts je na pozajmici, dok je jedini fudbaler koji je u sjajnoj formi Markus Rašford, koji se ponovo razigrao kod Erika Ten Haga.

Mančester nije jedini koji je zainteresovan za Osimena, pošto Nigerijca želi i novi vlasnik Čelsija Tod Boli, koji je već potrošio ogromno bogatstvo ove sezone u pojačavanju rostera svog tima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније