Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

И.Ш. [ Beta ]

18. 02. 2023. 20:45 >> 20:39

PRIMERA

Šest golova u pobjedi Majorke nad Viljarealom

Fudbaleri Majorke pobijedili su večeras na svom terenu Viljareal sa 4:2, u meču 22. kola španske Primere.

Domaći tim je poveo u 20. minutu golom Tina Kadeverea, da bi minut kasnije crveni karton dobio igrač Viljareala Manu Trigeros.

Uprkos igraču manje gosti su izjednačili u 43. minutu preko Hosea Luisa Moralesa, da bi dva minuta kasnije novo vođstvo domaćoj ekipi donio Danijel Rodriges.

Viljareal je ponovo izjednačio u 50. minutu pogotkom Samuela Čukvuezea, a Majorka u nastavku dolazi do pobjede golovima Rodrigesa u 56. i Vedata Murićija u 63. minutu.

Za Majorku je cio meč branio srpski golman Predrag Rajković, dok je Matija Nastasić igrao za domaći tim od 78. minuta.

Majorka je došla do osmog mjesta sa 31 bodom, a isti učinak na devetom mjestu ima Viljareal, kojem je ovo bio četvrti vezani poraz.

U narednom kolu Majorka gostuje Espanjolu, dok Viljareal dočekuje Hetafe.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније