Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

И.Ш. [ Mina ]

23. 02. 2023. 20:08   >>  20:02

IGRAČ SUTJESKE

Konrad ubjedljivo na čelu strijelaca

Napadač Sutjeske Tajron Konrad sa 14 postignutih golova zauzima prvo mjesto na listi strijelaca Meridianbet Prve fudbalske lige, u takmičenju za Trofej Radija Crne Gore.

Golgeter Petrovca Mamadu Mendi postigao je osam, dok su se po šest puta u strijelce upisali Hulijan Montenegro iz Arsenala, igrač Dečića Stefan Denković, Rodrigo Faust iz Petrovca, Žarko Korać iz Jedinstva, Vuk Striković iz Sutjeske i
Fatos Bećiraj, novi napadač Mornara.

Po gol manje postigli su igrači Arsenala Ivan Bulatović i Boris Došljak, članovi Budućnosti Marko Bakić, Zoran Petrović i Stefan Milošević, Armin Bošnjak iz Jezera, napadač Rudara Danin Talović.

Prvi trofej Radija Crne Gore, u sezoni 2013/14, osvojio je Stefan Mugoša u dresu Mladosti, a u narednih osam golgeteri Sutjeske Goran Vujović, Igor Ivanović, Marko Ćetković i Božo Marković, igrači Mladosti Marko Šćepanović i Zoran Petrović, napadač Zete Nikola Krstović i Adnan Bašić iz Petrovca.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније