Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

26. 02. 2023. 11:44 >> 11:49

PRIMERA

Anćeloti: Ne odustajemo od titule

Fudbaleri Real Madrida nakon remija u derbiju protiv Atletika 1:1 zaostaju sedam bodova u odnosu na prvoplasiranu Barselonu, a uz to imaju i utakmicu više.

Međutim, trener "Madriđana". Karlo Anćeloti, smatra da borba za titulu nije igubljena.

"Nijesmo rekli ’zbogom’ La Ligi, činjenica jeste da je teže nego prije ove utakmice, ali nastavićemo da radimo. Kup kralja nam je sada najvažnija utakmica, ali samo zato što je to sljedeći meč i vrlo smo blizu da osvojimo titulu", rekao je Anćeloti.

Italijanski stručnjak je pohvalio i strijelca izjednačujućeg gola Alvara Rodrigeza.

"Posebno veče za njega, pokazao je sav svoj kvalitet za malo vremena. Sljedeće sezone će biti u potpunosti priključen prvom timu, ima rijetke kvalitete, pritom je visok i jak. Benzema nije klasični centarfor, tako da nam prija da imamo Rodrigeza", dodao je trener Reala.

U polufinalu Kupa kralja, Real u prvom meču u četvrtak dočekuje Barselonu.

"Normalno je da smo malo umorni, imali smo 17 utakmica u pedeset dana. U nedjelju ćemo se odmarati, počinjemo sa radom u ponedjeljak, a u utorak ćemo imati taktički trening, više nego dobrodošao", zaključio je Anćeloti.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније