Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К. [ Mina ]

04. 03. 2023. 20:10 >> 20:25

CFL - 23. kolo

Remi Budućnosti i Sutjeske, pobjede Dečića, Arsenala i Mornara

Fudbaleri Budućnost i Sutjeske igrali su danas u Podgorici neriješeno 1:1, u utakmici 23. kola Meridianbet Prve crnogorske lige.

Gosti su poveli golom Vuka Strikovića u 20. minutu. Izjednačio je i postavio konačan rezultat Vladan Adžić u 48. minutu.

Pobjede u ovom kolu ostvarili su i fudbaleri Arsenala, Dečića i Mornara, dok su Jezero i Petrovac remizirali.

Arsenal je u Danilovgradu savladao Iskru 1:0 i ostvario devetu pobjedu ove sezone.Odlučujući pogodak postigao je Jasmin Muhović u 87. minutu.

Dečić je u podgoričkom naselju Stari aerodrom pobijedio pljevaljski Rudar 1:0.Ekipa iz Tuzi prekinula je seriju od četiri poraza, odnosno šest mečeva bez pobjede. Odlučujući pogodak, za devetu pobjedu ove sezone, postigao je Iljir Camaj u 70. minutu.

Mornar je u Baru slavio protiv Jedinstvo France 1:0. Pitanje pobjednika riješio je Fatos Bećiraj u četvrtom minutu sudijske nadoknade.

Bez pobjednika završen je duel Jezera i Petrovca, koji su u Beranama igrali 1:1. Vođstvo domaćinu donio je Jovan Pajović u 33. minutu. Izjednačio je i postavio konačan rezultat Aldin Adžović u 49. minutu.

Sutjeska je, nakon 23. kola, vodeća na tabeli sa 44 boda. Drugoplasirana Budućnost ima utakmicu i dva boda manje, dok su Petrovac i Arsenal osvojili po 33 boda. Dečić je peti sa 31 bodom.

Trofej Radija Crne Gore: Konrad ubjedljivo na čelu strijelaca

Napadač Sutjeske Tajron Konrad sa 15 postignutih golova zauzima prvo mjesto na listi strijelaca Meridianbet Prve fudbalske lige, u takmičenju za Trofej Radija Crne Gore.

Golgeter Petrovca Mamadu Mendi i Vuk Striković iz Sutjeske postigli su po osam, a gol Fatos Bećiraj iz Mornara.

Po šest puta u strijelce upisali su se Hulijan Montenegro iz Arsenala, igrač Dečića Stefan Denković, Žarko Korać iz Jedinstva i Rodrigo Faust iz Petrovca.

Po gol manje postigli su igrači Arsenala Ivan Bulatović i Boris Došljak, članovi Budućnosti Marko Bakić, Zoran Petrović i Stefan Milošević, Armin Bošnjak iz Jezera, napadač Rudara Danin Talović.

Prvi trofej Radija Crne Gore, u sezoni 2013/14, osvojio je Stefan Mugoša u dresu Mladosti, a u narednih osam golgeteri Sutjeske Goran Vujović, Igor Ivanović, Marko Ćetković i Božo Marković, igrači Mladosti Marko Šćepanović i Zoran Petrović, napadač Zete Nikola Krstović i Adnan Bašić iz Petrovca.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније