Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

И.Ш. [ Beta ]

07. 03. 2023. 16:03   >>  16:03

SA RADOM POČINjE 1. APRILA

Lajpcig imenovao novog sportskog direktora

Fudbalski klub Lajpcig imenovao je danas Ruvena Šredera za novog sportskog direktora.

Šreder (47) je sa aktuelnim pobjednikom njemačkog Kupa potpisao dugoročan ugovor, a sa radom počinje 1. aprila.

Njegovi zadaci biće vezani za skautiranje, kao i za sve u vezi prvog tima, i direktno će odgovarati izvršnom direktoru za sport Maksu Eberlu.

Šreder je između ostalog tokom fudbalske karijere igrao za Bohum i Duisburg i ukupno odigrao osam utakmica u Bundesligi i 48 u drugom rangu takmičenja.

Nakon završetka karijere obavljao je brojne funkcije u fudbalu, a do oktobra prošle godine bio je sportski direktor Šalkea.

Lajpcig se poslije 23 utakmice nalazi na četvrtom mjestu Bundeslige sa sedam bodova zaostatka za vodećim Bajernom i Borusijom Dortmund.

Pored Bundeslige, Lajpcig se plasirao i u četvrtfinale tamošnjeg Kupa, a čeka ga i gostovanje u revanš utakmici osmine finala Lige šampiona protiv Mančester sitija (1:1).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније