Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

07. 03. 2023. 17:32 >> 18:21

KRKIĆ SE OKREĆE BICIKLIZMU

Nekada je bio Mesijev nasljednik, danas sa 32 godine mijenja profesiju

Nekada su ga smatrali za legitimnog nasljednika Lionela Mesija u Barseloni, debitovao je za prvi tim slavnog katalonskog kluba sa svega 17 godina. Danas sa 32 godine, bivši španski reprezentativac Bojan Krkić na putu je da promjeni sport kojim se bavi.

On je do decembra prošle godine bio saigrač našega Stefana Mugoše u ekipi Visel Kobea, a od tog trenutka nema angažman.

Iz izvora bliskim fudbaleru, pak napominju d aje Bojan spreman da se okrene totalno drugom sportu, biciklizmu.

On je sa svojim nekadašnjim saigračem iz Barselone i Visela, Andresom Iniestom pokrenuo svoju liniju bicikla Gueva Bajks, a ako želite debi da obezbijedite jedan primjerak treba da izdvojite 5.000 dolara.

Navodno Krkić namjerava i da se oproba u biciklizmu po makadamu, i več se prijavio na nekoliko trka.

"To je dobar način da spojite sport i društvenu aktivnost. Mogao bih uskoro učestvovati u nekim trkama i idem se pripremati za njih. Bicikl mi se uvijek sviđao, čak i kao prevozno sredstvo, ali već nekih pet godina volim voziti po makadamu. Kad god mogu, izađem na svoje rute", rekao je Krkić.

Bojan je za Barselonu nastupio 162 puta i dao je 41 gol. Igrao je za Romu, Stouk, Milan, Ajaks, Majnc i Alaveš, da bi onda napustio Evropu i igrao u Montrealu u Kobeu.

Nikad nije ostvario svoj potencijal koji su mu predviđali u tinejdžerskim danima, iako je imao solidnu fudbalsku karijeru.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније