Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К. [ Beta ]

09. 03. 2023. 18:46 >> 18:51

NEZADOVOLjNI ODLUKOM

Real odbacio prijedlog Evropske fudbalske unije

Fudbalski klub Real Madrid odbacio je danas plan Evropske fudbalske unije (Uefa) da navijačima vrati novac za karte za prošoglodišnje haotično finale Lige šampiona u Parizu i dodao da će svim navijačima pružiti pravnu pomoć da podnesu sopstvene tužbe.

Madrid je nezadovoljan što je Uefa odlučila da pruži obeštećenje samo jednom broju pristalica Reala, za razliku od navijača Liverpula koji će svi dobiti obeštećenje.

Ponudu navijačima Reala i Liverpula Uefa je obećala prošle nedjelje nakon što je istražni odbor ukazao na ozbiljne organizacione propuste koji su doveli do skoro "masovne katastrofe sa žrtvama" na stadionu Francuska 28. maja.

"Mnogi od njih su bili žrtve krađe karata i krađe ličnih stvari. I još ozbiljnije, neki od ovih navijača bili su izloženi fizičkim napadama koji su zahtijevali medicinsku pomoć i prijem u bolnicu", naveo je Real u saopštenju.

Madrid je obećao navijačima da će za nekoliko dana objaviti detalje kako da pokrenu sudski postupak protiv Uefe.

"Naš klub smatra da je prijedlog Uefa nedovoljan. Uvjereni smo da su ova rješenja u skladu sa ozbiljnošću situacije, obimom pričinjene štete i odgovornošću Uefa. Iz tog razloga, Real je odlučio da ne sarađuje sa Uefom u ovom postupku i zahtjeva od Uefe da preuzme potpunu odgovornost", dodaje se u saopštenju Real Madrida.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније