Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г. [ Beta ]

10. 03. 2023. 10:50   >>  10:50

POSLIJE POBJEDE

Trener Mančester junajteda pohvalio igru Fernandeša

Trener Mančester junajteda, Erik ten Hag, pohvalio je fudbalera Bruna Fernandeša rekavši da je bio najbolji na terenu u utakmici protiv Betisa, u osmini finala Lige Evropa.

Junajted je sinoć na svom terenu pobijedio Betis sa 4:1, u prvoj utakmici osmine finala Lige Evropa.

Fernandeš je bio jedan od strijelaca i dobro je odigrao na Old Trafordu, nakon oštrih kritika navijača na njegov nastup i ponašanje u porazu od Liverpula 0:7 u Premijer ligi.


"Bio je najbolji igrač na terenu i pokazao je karakter. Igrao je nešto dublje protiv Betisa i bio je briljantan. Bio je vođa, gradio je igru i kontrolisao utakmicu. Imao je mnogo dobrih dodavanja između linija i iz toga smo napravili mnogo šansi. Od prvog minuta predvodio je ekipu, diktirao je ritam utakmice i postigao gol i zadovoljan sam", rekao je Ten Hag za BT Sport, prenio je Skaj.

Trener "Đavola" rekao je da je igračima rekao da je bio nezadovoljan njihovom igrom i prije ubedljivog poraza od Liverpula, koji mora da se ostavi po strani.

"Ne radi se o ignorisanju tog rezultata, griješili smo i zbog toga su nas razbili. Nijesmo kontrolisali naš standard. Nedjeljama prije tog poraza nijesam bio zadovoljan, igrom protiv Njukasla, ni protiv Lestera u prvom poluvremenu. Ponekad vam je potreban loš rezultat da vam otvori oči", dodao je Ten Hag.

Ista ekipa koja je igrala na Enfildu, igrala je sinoć protiv Betisa, a Ten Hag je rekao da je time želio da motiviše igrače da se iskupe za taj poraz.

"Odigrali smo 23 uzastopnih utakmica i za to vrijeme pretrpjeli jedan poraz, a čak iako je u 24. bio težak poraz, ne možete ignorisati prethodne utakmice u kojoj je ekipa igrala veoma dobro", rekao je Ten Hag.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније