Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г. [ Beta ]

10. 03. 2023. 12:07 >> 12:07

IMA UGOVOR DO 2026. GODINE

Levandovski: Nadam se da ću dugo ostati u Barsi

Fudbaler Barselone, Robert Levandovski, rekao je da se nada da će dugo ostati u tom klubu. Levandovski je prošlog ljeta poslije osam godina u Bajernu iz Minhena prešao u Barselonu, sa kojom ima ugovor do 2026. godine.

On je golovima pomogao da Barselona sada bude prva na tabeli, a vjeruje da i dalje može da igra na visokom nivou.

"Ne razmišljam koliko ću ostati u Barsi. I dalje mislim da mogu još nekoliko godina da igram na visokom nivou, ali ne znam koliko. Siguran sam da neće biti jedna ili dvije, biće više. Nadam se da ću ovdje ostati mnogo godina. Sada razumijem značenje slogana - Više od kluba (Mes que un club)", rekao je Levandovski za Barsa Magazin, prenio je Gol.

Poljski napadač odigrao je 31 utakmicu za Barselonu u svim takmičenjima i postigao je 25 golova.

Njegova ekipa eliminisana je iz Lige Evropa, porazom od Mančester junajteda u dvomeču baraža, a prva je na tabeli španske lige sa devet bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Real Madrid.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније