Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К.

13. 03. 2023. 20:00   >>  20:06

NAKON POBJEDE

Brnović: Dobar podstrek za nastavak prvenstva

Trener Sutjeske, Nenad Brnović, nakon pobjede protiv Rudara (1:4) iznio je svoje utiske.

Brnović smatra da Rudar ne zaslužuje poziciju u kojoj se nalazi i da će izboriti opstanak.

"Rudar sigurno ne zaslužuje ovo mjesto i nadam se prije svega da će izboriti opstanak, što je vjerovatno i primarni cilj", rekao je Brnović.

Trener "plavih" smatra da je njegova ekipa odigrala dobro i da su prije trebali da riješe utakmicu.

"Za nas jedno pogotovo dobro prvo poluvrijeme, gdje smo dali dva gola, mogli da damo i treći i na vrijeme da riješimo utakmicu. Opet smo imali pad početkom drugog poluvremena, primili gol i za malo nam se sve obilo o glavu jer je Rudar imao još jednu dobru šansu i da je riješio ne znam u kojem pravcu bi otišla utakmica. Kada smo dali treći gol kontrolisali smo utakmicu, dali i četvrti gol i priveli utakmicu kraju što smo trebali i mnogo ranije", rekao je Brnović.

Nenad smatra da je svaka utakmica teška i da će se do kraja boriti za titulu.

"Svaka utakmica je teška, pogotovo na gostovanju. Dobra 3 boda i dobar podstrek za nastavak prvenstva kao i trka sa Budućnošću do samog kraja", zaključio je Brnović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније