Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

14. 03. 2023. 11:56 >> 11:59
1

OTIŠAO NAKON DVA MJESECA

Dečić prihvatio ostavku Gaćinovića

Uprava fudbalskog kluba Dečić prihvatila je ostavku dosadašnjeg trenera Vladimira Gaćinovića. Sa ekipom će raditi Nuno Muradbašić i Medin Lekić.

Gaćinović je tako otišao nakon samo dva mjeseca. Sa njim na klupi Dečić je u prvih šest utakmica proljećnjeg dijela ostvario pobjedu, dva remija i tri poraza.

"Uprava kluba jutros je, kao što je i rečeno, održala sastanak i prihvatila ostavku trenera Vladimira Gaćinovića. Ovom prilikom želimo da se zahvalimo Gaćinoviću i njegovim saradnicima za saradnju u prethodna dva i po mjeseca za sve što su uradili za naš klub. Želimo im mnogo sreće u nastavku karijere i da ih zdravlje i sreća prate u životu. Do izbora novog trenera sa ekipom će raditi Nuno Muradbašić i Medin Lekić", saopšteno je iz Dečića.

Dečić je sezonu počeo sa Vladimirom Jankovićem, ali je ugovor sporazumno raskinut uprkos tome što je bio lider na tabeli Medirianbet Prve crnogorske lige.

Naslijedio ga je Nebojša Jandrić, koji je otišao u decembru, a sada se nešto slično dogodilo i sa Gaćinovićem.

Dečić je peti na tabeli sa 33 boda, a u narednom kolu gostuje Jedinstvu.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније