Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

15. 03. 2023. 19:06   >>  19:06

NIJE ZADOVOLjIO U DRUGOM MANDATU U INTERU

Marota: Lukaku se nakon sezone vraća u Čelsi

Belgijski fudbaler Romelu Lukaku, nakon kraja ove sezone će se vratiti u Čelsi, potvrdio je danas direktor Intera Bepe Maorota.

"Pozajmica traje do 30. juna i kako god bude igrao, poslaćemo ga nazad u Čelsi. Ovo je bila sezona kakva nikad nije viđena. Naravno, mislim na termin Svjetskog prvenstva. Lukaku nije pronašao pravu formu, potrebnu da igra svoj najbolji fudbal. Još uvijek nije na nivou na kojem smo ga gledali prije povrede", rekao je Marota za Skaj Sport.

Sa druge strane Lukaku navonde ne želi da se vrati na Stamford Bridž gdje je prošle godine prešao u rekordnom transferu za Čelsi vrijednom 121 milion eura.

Međutim on sada nije ni sijenka fudbalera koji je bio u prvom njegovom mandatu na San Siru.

Odigrao je svega 18 utakmica, od čega je u osam situacija započeo meč, ima pet golova i jednu asistenciju.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније