Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В. [ Beta ]

16. 03. 2023. 14:40   >>  14:40

PEH ZA LIVERPUL

Bajčetić zbog povrede propušta ostatak sezone

Fudbaler Liverpula Stefan Bajčetić potvrdio je danas da će propustiti ostatak sezone zbog povrede.

"Veoma je tužno oprostiti se od ove za mene nevjerovatne sezone. Ali razumijem da je to dio fudbala i ovo će me samo učiniti jačim, i fizički i psihički", napisao je 18-godišnji Bajčetić na društvenim mrežama.

"Takođe bih želio da se zahvalim svima vama 'crvenima' za svu podršku koju ste mi davali tokom cijele sezone. Uvjeravam vas da ću dati sve od sebe da se vratim jači nego ikada", naveo je on.

Bajčetić je imao sjajnu sezonu, upisao je 19 nastupa i postigao svoj prvi seniorski gol protiv Aston Vile u decembru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније