Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К.

16. 03. 2023. 18:18 >> 18:25

DO JUNA 2024.

Benzema produžio ugovor sa Realom

Karim Benzema, igrač Real Madrida, dogovorio se sa predsjednikom Florentinom Perezom da nastave saradnju do juna 2024. godine, prenose španski i francuski mediji.

Na "Santijago Bernabeu" Benzema je iz Liona došao davne 2009. godine. Karim je na 633 susreta za Real postigao 342 gola uz 164 asistencije.

Osvojio je 25 trofeja: pet Liga šampiona, četiri Superkupa Evrope, pet SP za klubove, četiri titule u Španiji, dva Kupa kralja i tri Superkupa Španije.

Prošle sezone na 46 susreta postigao je 44 gola, predvodio Real do 14. titule u Ligi šampiona i osvojio "Zlatnu loptou". Ove godine zbog povrede odigrao je 28 utakmica i postigao 19 golova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније