Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

17. 03. 2023. 18:13 >> 18:15

"PLAVI" NA ISPITU U BERANAMA

Pavlovski: Biće teško protiv Jezera, ali vjerujem u pobjedu

Fudbaleri Budućnosti će uoči odlaska na reprezentativnu pauzu gostovati Jezeru u Beranama (sjutra u 15.00 sati). Vezista "plavih" Marko Pavlovski ističe da će biti teško, ali da vjeruje u pobjedu.

Budućnost nakon 25 odigranih kola ima dva boda manje od lidera Sutjeske, uz meč manje.

Podgoričani su ove sezoni odigrali dva meča sa timom iz Plava, a upisali su remi i pobjedu - u Beranama je bilo 0:0, pod Goricom 2:1.

"Pred nama je nezgodna i nimalo laka utakmica. Međutim, mi u pozitivnoj atmosferi i u jednom sjajnom ambijentu, poslije lijepe predstave i pobjede nad Jedinstvom na domaćem terenu 4:0, dočekujemo taj okršaj. Meč pripremamo maksimalno koncentrisani, disciplinovani i željni i vjerujem da neće biti problema“, poručio je Pavlovski, prenosi klupski sajt.

Ističe da je zajedništvo veliki adut njegovog tima.

"Budućnost kao klub mora da ima najveće ciljeve i pristup na svakoj utakmici mora da bude maksimalan. Znam da su momci fokusirani, da razmišljaju na isti način i da nas krasi zajedništvo. Svi smo kao jedna porodica i jedan tim, tako da ulazimo u meč maksimalno spremni“, rekao je Pavlovski.

On iz utakmice u utakmicu hvata ritam, a kako kaže posao mu je olakšan, jer ga je ekipa prihvatila na najbolji način.

"Ustalio sam se, počelo je onako kako smo se dogovorili, postepeno sam ulazio u formu. Drago mi je što me je ekipa prihvatila na najbolji mogući način, sve ide po planu i naravno – iz dana u dan, iz treninga u trening, iz utakmice u utakmicu – povećavamo i intezitet i formu. Zadovoljan sam kako sve ide, a naravno uvijek može bolje, tako da očekujem bolje partije u narednom periodu – i na timskom i na ličnom planu“, jasan je Marko Pavlovski.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније