Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

17. 03. 2023. 19:50   >>  19:58

RAZLjUTIO BIVŠI KLUB

Murinjo otkrio za koga će navijati u Ligi šampiona

Nakon što su danas izvučeni parovi četvrtfinala Lige šampiona, Žoze Murinjo otkrio je za koga će navijati u duelu između njegovih bivših klubova, Čelsija i Real Madrida.

Murinjo je "rizikovao" da naljuti navijače Čelsija izjavom da želi da Real Madrid osvoji Ligu šampiona, ističući da su mu „bliski srcu“.

"Plavci" su na žrijebu izvukli Real Madrid u četvrtfinalu Lige šampiona, i treću sezonu zaredom igraće protiv španske ekipe.

Portugalac je postizao uspjehe i na "Stamford Bridžu" i na "Bernabeuu", gdje je osvojio osam velikih trofeja u Londonu, uključujući tri titule u Premijer ligi u dva mandata.

U međuvremenu, vodio je "Los Blankose" do titula u La Ligi i Kupu kralja tokom svog trogodišnjeg boravka u Madridu, a nada se da će njegov bivši klub osvojiti rekordni 15. trofej Lige šampiona.

Nakon što je Roma u četvrtak uveče izborila plasman u četvrtfinale Lige Evrope, "Specijalni" je istakao prijateljstvo sa menadžerom Reala Karlom Anćelotijem.

Govoreći pred žrijeb četvrtfinala Lige šampiona, rekao je: "Postoji klub koji mi je blizak srcu i postoji menadžer koji mi je prijatelj. Real Madrid je sjajan, i Karlo Anćeloti je sjajan".

Još jedna Murinjova bivša ekipa, Inter iz Milana, takođe je i dalje u Ligi šampiona, gdje će se sastati sa Benfikom za plasman u polufinale. On je vodio Inter do istorijskog uspjeha u Ligi šampiona 2010. gdje je italijanska ekipa pobijedila Bajern Minhen sa 2:0 u finalu.

Navijači Čelsija i Murinjo imaju zategnute odnose nakon što je Murinjo preuzeo Mančester junajted, poslije odlaska sa "Stamford Bridža", a nakon toga je odlučio da preuzme klupu i drugog velikog rivala, Totenhema.

U januaru se spekulisalo kako Murinjo ima šansu da i treći put dođe u Čelsi, pošto njegova supruga i porodica i dalje žive u Londonu, a povratak je malo vjerovatan, jer vlasnik Čelsija, Tod Boli, vjeruje u Grema Potera, uprkos tome što je klub deseti na tabeli Premijer lige.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније