Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В. [ Beta ]

19. 03. 2023. 19:45   >>  19:45

FA KUP

Junajted preokretom do polufinala, Mitrović od junaka do tragičara

Fudbaleri Mančester junajteda plasirali su se večeras u polufinale FA kupa, pošto su na svom terenu pobijedili Fulam sa 3:1.

Londonski klub je do vođstva došao u 50. minutu, nakon što se u strijelce poslije kornera upisao srpski fudbaler Aleksandar Mitrović.

U 72. minutu sudija Kris Kavana pokazuje na penal za Junajted, pošto je rukom u kaznenom prostoru Fulama igrao Vilijan, koji dobija crveni karton.

Crveni karton u istom minutu dobija i Mitrović, koji je odgurnuo sudiju.

Tri minuta kasnije precizan sa "bijele tačke" bio je Bruno Fernandeš, da bi do kraja Junajted došao do pobjede preko Marsela Zabicera u 77. i drugim golom Fernandeša u šestom minutu nadoknade.

Mančester junajted će u polufinalu FA kupa igrati protiv Brajtona, dok se u drugom polufinalu sastaju Mančester siti i Šefild junajted.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније