Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

И.Ш. [ Beta ]

20. 03. 2023. 16:12 >> 16:12

GUBITAK PRVE POZICIJE NA TABELI

Salihamidžić ljut na igrače poslije poraza od Bajera

Sportski direktor Bajerna iz Minhena Hasan Salihamidžić oštro je kritikovao svoje igrače i rekao da su lijenji, poslije poraza od Bajera iz Leverkuzena u Bundesligi.

Bajern je u nedjelju izgubio u Leverkuzenu od Bajera sa 1:2, nakon što je vodio od 22. minuta golom Džošue Kimiha.

Salihamidžić je rekao da je Bajer bio bolji, iako je u četvrtak igrao utakmicu u Ligi Evropa.
"Ovo nije Bajern iz Minhena. Sve nam je nedostajalo. Dozvolili smo da nas pretrči ekipa koja je igrala utakmicu u četvrtak. Bajer je bio bolji u svim segmentima. Rijetko sam doživio toliko malo motiva, mentaliteta, malo duela. Ova ekipa je toliko dobra kada ima pravi mentalitet od početka, ali nije dobra kada igra kao što je sada i kada je lijenja i misli da može da uradi sve uz kvalitet igre. Jednostavno ne može", naveo je on za DAZN.

Aktuelni šampion je pretrpio treći poraz u prvenstvu i pao je na drugo mjesto na tabeli sa 52 boda, bodom manje od prvoplasirane Borusije iz Dortmunda.

Poslije reprezentativne pauze Bajern će 1. aprila igrati protiv Dortmunda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније