Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

И.Ш. [ Beta ]

23. 03. 2023. 11:43   >>  11:43

PROBLEMI ZA HOLANDIJU

Kuman ostao bez petorice igrača pred Francusku zbog virusa

Fudbalski savez Holandije saopštio je danas da su petorica igrača napustila nacionalni tim zbog virusne infekcije i neće igrati u predstojećem meču protiv Francuske, na početku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Selektor Holandije Ronald Kuman neće moći da računa na napadača Liverpula Kodija Gakpa, igrača minhenskog Bajerna Matejsa de Lihta, kao ni na Svena Botmana, Džoija Vermana i Barta Verbrugena.

Njihovo napuštanje tima zbog bolesti još jedan je udarac za Kumana, uoči njegovog prvog meča na početku drugog mandata na klupi reprezentacije Holandije.

Kuman je ranije ove nedjelje ostao i bez povređenih igrača Barselone i Ajaksa, Frenkija de Jonga i Stivena Bergvajna.

Selektor Holandije je kao zamjene pozvao Rajana Gravenberha iz Bajerna, Kjela Šerpena i Stefana de Vrija iz Intera.

Holandija će sjutra od 20.45 gostovati Francuskoj u Parizu u prvoj utakmici Grupe B kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a potom će u ponedjeljak u Roterdamu dočekati Gibraltar.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније