Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

24. 03. 2023. 11:38 >> 11:38

NAKON OTKAZA

Kanselo: Nagelsman je jedini koji me je želio u Bajernu

Fudbaler Mančester Sitija na pozamjci u Bajernu, Žoao Kanselo, rekao je da je bivši trener minhenskog kluba Julijan Nagelsman bio jedini koji ga je želio u svom timu.

"Želio bih da se zahvalim Nagelsmanu, jer je on bio taj koji me je želio u Bajernu. Ovo me je iznenadilo, ali mu želim svu sreću svijeta", rekao je Kanselo.

Kanselo je trenutno u sastavu reprezentacije Portugala koja igra kvalifikacione mečeve za odlazak na Evropsko prvenstvo 2024. godine.

"Kada stignem pokušaću što bolje da se uklopim u koncepte novog trenera", istakao je Kanselo.

Čelnici Bajerna sinoć su uručili otkaz Nagelsmanu, a kao najozbiljniji kanditat da ga zamijeni je Tomas Tuhel.

"Tuhel me je porazio u finalu Lige šampiona 2021, pa se nadam da će ove godine pobijediti za mene", zaključio je Portugalac. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније