Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

26. 03. 2023. 14:39 >> 14:39

NAKON ODLASKA TITEA

Fudbalski savez Brazila potvrdio interesovanje za Anćelotija

Trener Real Madrida Karlo Anćeloti najozbiljniji je kandidat da popuni upražnjenu poziciju selektora Brazila, ako postane slobodan na kraju sezone, rekao je predsjednik Fudbalskog saveza te zemlje Ednaldo Rodrigez.

Rodrigez je priznao da je 63-godišnji Italijan bio njegova glavna meta i favorit svih da bude na čelu reprezentacije Brazila čiji je posljednji selektor Tite napustio mjesto selektora nakon što su ispali sa Svjetskog prvenstva 2022. od Hrvatske u četvrtfinalu.

"Anćeloti je jednoglasno poštovan među igračima. Ne samo Ronaldo Nazario ili Vinisijus, već i svi oni koji su igrali za njega", rekao je Rodrigez u intervjuu za Rojters.

"Zaista mu se divim načinu na koji radi i koliko je konstantan u radu. Ne trebaju mu predstavljanja. On je zaista vrhunski trener koji ima mnogo dostignuća i nadamo se da može imati još više", izjavio je prvi čovjek brazilskog fudbala.

Anćeloti je bio jedna od glavnih tema razgovora ove nedjelje uoči subotnjeg prijateljskog meča protiv Maroka, a nekoliko igrača poput Vinisijusa, Edersona, Rodriga i Kazemira imaju visoko mišljenje o Italijanu.

"Anćeloti nije samo favorit igrača, već izgleda i navijača. Gdje god da odem u Brazilu, na svakom stadionu, on je prvo ime za koje me navijači pitaju. O njemu govore na veoma ljubazan način, zbog svega što je uradio u svojoj karijeri. Hajde da vjerujemo u Boga, sačekajmo odgovarajuće vrijeme i vidjećemo da li ćemo to moći da ostvarimo", zaključio je Rodrigez.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније