Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В. [ Beta ]

31. 03. 2023. 10:53 >> 10:53

"U INTERESU TIMA"

Selektor fudbalske reprezentacije Islanda dobio otkaz

Fudbalski savez Islanda otpustio je danas selektora reprezentacije Arnara Vidarsona.

Savez je naveo da je bilo teško, ali i potrebno i u interesu tima donijeti ovakvu odluku, da je Vidarson uradio mnogo dobrih stvari i da zaslužuje pohvale za rad, koji je često obavljao u izazovnim situacijama.

Vidarson je u decembru 2020. godine preuzeo reprezentaciju.

Otpušten je četiri dana poslije pobjede protiv Lihtenštajna od 7:0 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. godine. Njegova ekipa je prije toga, u prvom kolu izgubila od Bosne i Hercegovine 0:3.

Fudbalski savez naveo je da se sada posvećuje potrazi za novim selektorom, kako bi se što prije počele pripreme za naredne obaveze.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније