Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г. [ Beta ]

31. 03. 2023. 15:58   >>  15:58

UPITAN I ZA DVOMEČ U LIGI ŠAMPIONA

Osimen zbog povrede propušta derbi protiv Milana

Najbolji strijelac Napolija, Viktor Osimen povrijedio je mišić lijeve noge i propustiće predstojeću prvenstvenu utakmicu protiv Milana, saopštio je danas fudbalski klub iz Napulja.

"Njegovo stanje ponovo će biti procijenjeno naredne nedjelje", navodi se u saopštenju.

Nije poznato da li će se Osimen oporaviti na vrijeme za četvrtfinalne utakmice Lige šampiona protiv Milana, koje se igraju 12. i 18. aprila.

Osimen je ove sezone u Seriji A postigao 21 gol u 24 utakmice i jedan je od najzaslužnijih za prvo mjesto na tabeli koje njegova ekipa drži sa 19 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Lacio.

Napoli će u nedjelju od 20.45 dočekati Milan, u utakmici 28. kola Serije A.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније