Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

04. 04. 2023. 18:14   >>  18:28

DRAKONSKA KAZNA

Mitrović suspendovan osam utakmica

Napadač Fulama Aleksandar Mitrović kažnjen je sa osam utakmica zbog crvenog kartona, koji je dobio na meču četvrtfinala FA kupa protiv Mančester Junajteda.

Srpski reprezentativac je isključen na "Old Trafordu" kada je „stavio ruku“ na sudiju Krisa Kavana, nakon što je arbitar isključio njegovog saigrača Vilijana i dosudio penal protiv Fulama.

On je odradio već jedan meč kazne, jer je propustio meč sa Brentordom.

Mitrović bi na teren trebalo da se vrati 13. maja na gostovanju Sautemptonu.

"Smatramo da bi standardna kazna koja bi se inače primijenila za Aleksandra Mitrovića zbog isključenja i poteza koji je napravio prema sudiji u 72. minutu, bila nedovoljna. Napadač je poricao krivicu, ali je ona podržana od strane Regulatorne komisije i dodijeljena mu je kazna od tri meča. To je dodatno na kaznu od tri meča koje je dobio zbog isključenja. Napadač je priznao da njegove riječi i ponašanje nisu bili u skladu sa pravilima, da je koristio nedozvoljene riječi i da je prijetio, tako da mu je Regulatorna komisija odredila još dva meča kazne suspenzije i novčanu kaznu od 75.000 funti", navodio se u saopštenju saveza.

Jedino je Paolo Di Kanio dobio veću kaznu zbog napada na sudiju. Italijan je bio suspendovan 11 mečeva...

Istovremeno, Savez je kaznio i trenera Marka Silvu sa dva meča zabrane vođenja ekipe zbog isključenja na istoj utakmici.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније