Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

28. 04. 2023. 11:23 >> 11:23

PREMIJER LIGA

Navijači Junajteda skandirali Kejnu: "Vidjećemo se u junu"

Nedavno su engleski mediji pisali da je napadač Totenhema Hari Kejn velika želja menadžera Mančester Junajteda Erika ten Haga, a isto bi se moglo reći i za navijače "Crvenih đavola".

Totenhem i Mančester Junajted igrali su neriješeno 2:2 u derbiju 33. kola Premijer lige, a navijači kluba sa "Old Traforda" iskoristili su priliku da pošalju poruku napadaču Engleske reprezentacije.

Oni su tokom meča skandirali Kejnu "Vidjećemo se u junu", aludirajući na to da na kraju sezone ulazi u poslednju godinu ugovora, sa kojim gotovo sigurno neće produžiti saradnju.

To će pokušati da iskoristi Junajted koji je navodno spreman da izdvoji 100 miliona evra za napadača.

Kejn je u Totenhemu od početka karijere i do sada je za taj klub odigrao 429 utakmica i postigao 274 gola uz 63 asistencije. Tri puta je bio prvi strijelac Premijer lige, ali sa Totenhemom nije osvojio nijedan trofej.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније