Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К. [ Beta ]

05. 05. 2023. 21:19 >> 21:35

NAKON PROPUSTA PROŠLE GODINE

Uefa objavila akcione planove za finalne mečeve

Evropska fudbalska unija (Uefa) objavila je danas akcione planove za buduće finalne mečeve, nakon što je okrivljena za propuste u haotičnom finalu Lige šampiona prošle godine.

Ovaj potez su u februaru zatražili istražitelji finala u Parizu 2022. koje je imenovala Uefa.

Uefa je saopštila da je stvorila "grupu za kontrolu incidenata na višem nivou" koja će nagledati utakmice najvišeg nivoa, da će imati više sopstvenog obezbjeđenja na stadionima i da će navijačima izdavati samo digitalne karte umjesto papirnih.

Uefa se takođe obavezala da će "aktivno sarađivati" sa komandirima gradske policije domaćina i poboljšati komunikaciju sa lokalnim zvaničnicima i timovima finalistima, uključujući i grupe navijača.

Uefa je naredila procjenu modela publike za svoja četiri finala klupskih takmičenja koja će se održati u narednih pet nedjelja u Istanbulu, Budimpešti, Pragu i Ajndhovenu.

Finale Lige šampiona je 10. juna na Olimpijskom stadionu Ataturk u Istanbulu.

Uefa je dobila rok do sledećeg ponedjeljka da ažurira planove za vođenje finala kupa od istražnog tima koji je u februaru objavio izveštaj od 220 strana o haosu na finalu prošlog maja prije i posle utakmice u kojoj je Real Madrid pobijedio Liverpul sa 1:0.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније