Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

08. 05. 2023. 12:59 >> 13:02

TRI KANDIDATA U IGRI

De Laurentis spreman ako Spaleti napusti Napoli

Predsjednik Napolija Aurelio De Laurentis ne želi da bude u nezgodnoj poziciji ukoliko trenutni trener Lućano Spaleti napusti klupu novog šampiona Italije, pa je spremio tri moguće zamjene za njega.

Kao glavni kandidati pominju se aktuelni trener Fiorentine Vinćenco Italijano, menadžer Brajtona Roberto De Zerbi i Antonio Konte koji je trenutno bez kluba, nakon što je napustio Totenhem.

Spaletiju ugovor sa klubom ističe u junu, a De Laurentis je odlučio da aktivira klauzulu za kojom bi obnovio ugovor na godinu dana.

To bi značilo i povećanje plate za 64-godišnjeg stručnjaka, sa trenutnih 2,8 miliona evra koliko prima na godišnjem nivou, ali je pitanje da li će Spaleti prihvatiti ponudu, jer prov želi da razgovara sa menadžmentom o narednim koracima, prenosi "Korijere dela Sera".

Poređenja radi, najplaćeniji u Seriji A je trener Juventusa Masimilijano Alegri sa sedam miliona plus dva miliona bonusa.

Slijedi ga trener Rome Žoze Murinjo sa sedam miliona, Simone Inzagi iz Intera sa 5,5 i trener Milana Stefano Pioli sa 4,5 miliona po sezoni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније