Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

12. 05. 2023. 17:17 >> 17:18

"REAL NE BIRA MEČEVE"

Anćeloti: Neke igrače ću odmoriti protiv Hetafea, ali tim će biti konkurentan

Trener Real Madrida Karlo Anćeloti kazao je da će u meču protiv Hetafea kod kuće izvesti na teren jako konkurentan tim. On je reagovao na neke navode u medijima da bi "kombinovani tim" Madriđana dao mogućnost gostima da dođu do dobrog rezultata i tako na neki način oštetio ostale timove koji se bore za opstanak.

"Nismo tim koji bira mečeve. Tačno je da želim da sačuvam igrače koji su umorni, ali oni koji će izaći na teren sigurno će biti konkurentni. Ne mogu da vam saopštim startnu postavu jer ne želim da dam prednost kolegi i mom prijatelju Hoseu Bordalesu", istaao je Anćeloti.

On je potom saopštio imena nekih igača koji će sjutra istrčati na teren "Bernabeua"

"Kurtoa će igrati. I Vinisisjus će igrati. Ne znam da li od početka, ali biće u timu. Vraćaju se Sebaljos i Mendi, mogu da igraju. Moram da uzmem sve detalje u obzir prilikom odluke koga ću poslati na teren jer je meč zahtjevan i zbog toga što se rival bori za opstanak", kazao je Anćeloti i dodao:

"Potrebni su mi svježina i energija na terenu. Odigraćemo najbolje što možemo jer nas takav stav održava u dobroj dinamici", zaključio je Anćeloti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније