Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Н.Р. [ Beta ]

15. 05. 2023. 14:31   >>  14:31

POVREDA MIŠIĆA

Nova povreda Pogbe, završio sezonu

Fudbaler Juventusa Pol Pogba doživio je novu povredu i odsustvovaće sa terena dvije do tri nedjelje, prenijela je danas agencija Frans pres.

Pogba se povrijedio na jučerašnjoj utakmici protiv Kremonezea kada je zamijenjen poslije samo 23 minuta.

Pregledi obavljeni jutros u klupskom medicinskom centru "otkrili su povredu" mišića lijeve butine, saopštio je kratko Juventus.

"Ova vrsta povrede obično znači oporavak od oko 15-20 dana", rekao je za AFP izvor iz kluba.

Pošto se sezona u Italiji završava 4. juna, ova povreda ne ostavlja gotovo nikakve šanse da francuski fudbaler ponovo zaigra u dresu Juventusa.

S druge strane, ima šanse da bude spreman za sljedeće okupljanje reprezentacije Francuske zakazano za jun, pred mečeve kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Gibraltara i Grčke.

Pogba se od početka sezone i povratka u Juventus, poslije šest godina provedenih u Mančester junajtedu, muči sa povredama. Njegova sezona je do sada bila ograničena na samo deset nastupa, maksimalno po 25 minuta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније