Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В. [ FSCG ]

17. 05. 2023. 13:27   >>  13:28

UČESTVUJU IBAR, LOVĆEN I INTERNACIONAL

FSCG: Poznati termini baraža za popunu Druge lige

Komisija za takmičenje FSCG na današnjem žrijebu odredila je parove i raspored baraža za popunu Druge lige.

U baražu učestvuju pobjednici seniorskih liga tri Udruženja klubova FSCG - Jug, Centar i Sjever - Lovćen, Internacional i Ibar.

U prvom kolu, koje se igra 24. maja, sastaju se Internacional i Ibar. Četiri dana kasnije igraju Ibar i Lovćen, dok je u posljednjem kolu (1. jun) na programu duel Lovćena i Internacional.

Utakmice baraža igraju se po jednokružnom bod sistemu, a dvije najbolje plasirane ekipe ostvaruju plasman u viši rang takmičenja.

Radi lakšeg utvrđivanja konačne tabele i plasmana u 2.CFL, na svim utakmicama baraža koje se završe neriješenim rezultatom izvode se jedanaesterci.

Raspored

24.maj
Internacional - Ibar

28.maj
Ibar - Lovćen

1.jun
Lovćen - Internacional

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније