Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

24. 05. 2023. 19:52 >> 19:52

POTREBNO JE VRIJEME

Ronaldo: Saudijska liga ima potencijal da bude među najjačima na svijetu

Jedan od najboljih fudbalera svijeta Kristjano Ronaldo, smatra da će liga Saudijske Arabije uskoro biti među pet najjačih na svijetu.

Portugalac je u Saudijsku Arabiju stigao krajem prošle godine gdje igra za ekipu Al Nasra, a u poslednje vrijeme sve više vrhunskih fudbalera povezuje se sa prelaskom u Saudijsku Arabiju.

Najzvučnija je svakako priča da je Al Hilal ponudio ugovor Leu Mesiju po kom bi Argentinac zarađivao nevjerovatnih 300 miliona evra godišnje.

"Saudijska liga je sve jača, sledeće godine će biti još bolja. Korak po korak, postaće jedna od pet najboljih liga na svijetu. Ali potrebno je vrijeme, igrači, infrastruktura. Međutim, vjerujem da ova zemlja ima nevjerovatan potencijal, nevjerovatne ljude. Liga će biti sjajna,“ rekao je Ronaldo.

Al Nasr je sinoć savladao Al Šabab 3:2, a pobjednički gol postigao je upravo Portugalac. To je bio njegov 14 gol u sezoni.

Njegova ekipa dva kola prije kraja nalazi se na drugom mjestu sa 63 osvojena boda, tri manje od lidera Al Itihada.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније