Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

26. 05. 2023. 19:47 >> 19:50

NEKA VELIKA IMENA

Anćeloti precrtao četvoricu fudbalera: Rezervni golman ima više minuta nego svi zajedno

Sezona Real Madrida, nakon što su lani osvojili duplu krunu osvojivši Ligu šampiona i La Ligu, ove godine nije baš najbolja, uzimajući u obzir ambicije i renome kluba.

Osvojio je "kraljevski klub" Kup kralja, ali u prvenstvu su predali tron najvećem rivalu Barselonu, a u Ligi šampiona su došli do polufinala, ali tamo su doživjeli potop od Mančester Sitija.

Jasno je da nešto mora da se mijenja, a kako javljaju španski mediji, Karlo Anćeloti je već precrtao četvoricu fudbalera koji sigurno neče dogodine igrati na Santjago Bernabeuu.

Tako su svoj put završili Eden Azar, Mariano Diaz, Alvaro Odriozla i Hesus Valjeho.

Interesantan podatak je da je rezervni golman Andrej Lunjin zbirno skupio više minuta ove sezone, nego sva četvorica fudbalera zajedno.

Ukrajinac, koji je zamjena Tibu Kurtoi je tako skupio 1.090 minuta ove sezone, dok je pomenuti četverac zajedno skupio svega 735 na 59 utakmica Real Madrida.

I dok Odriozola i Valjeho imaju donekle opravdanje zbog velike konkurencije u odbrani, to se pak ne može reći za Dijaza a pogotovo sa Azara.

Belgijanac će da ostane upamćen kao fudbaler koji je do sada bio najskuplji u istoriji madridskog tima, sa ogromnom platom (najvećom trenutno u rosteru Reala), a da to nikako nije opravdao na terenu.

Sva četvorica fudbalera i dalje imaju ugovor sa Realom još iduće sezone, ali kako javljaju španski mediji jasno im je dato do znanja da ako ostanu, mogu da učestvuju u utakmicama Reala, samo kao navijači na tribinama.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније