Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

26. 05. 2023. 21:09   >>  21:09

TRAŽE GA I REAL I LIVERPUL

Asensio odbio novi ugovor Reala i zanteresovan za prelazak u neočekivani PL klub

Fudbaler Real Madrida i reprezentativac Španije Marko Asensio napustiće Real Madrid, prenose španski mediji.

Za razliku od onij koje je "kraljevski klub" precertao, Asensiju je bio ponuđen novi ugovor, ali kako javljaju mediji iz Madrida on je odlučio da ga odbije.

Za veznog fudbalera, koji kad je zdrav je neizostavan u kombinatorici Karla Anćelotija, već je neko vrijeme na radaru ekipa iz Premijer lige.

Za njega su taunteresovani Mančester junajted i Liverpul, međutim kako prenosi španska "Marka", Asensio je "potpuno očaran" jednom ponudom i to od kluba za koji se najmanje očekuje da ima bilo kakve šanse za njegovim dovođenjem - Aston Vilom.

Ekipa iz Birmingema igra kao preporođena od kada je kormilo preuzeo španski stručnjak Unaj Emeri, a Asensio bi mogao da bude dio slagalice za "nešto više" na Vila parku.

Pitanje je koliko finansijski mogu da izađu u susret željama Španca, ali ako egipatski milijarder Nasif Saviris ponudi dovoljno dobar plan, onda bi mogli da gledamo Asensija u bordo-plavičastoj uniformi, naredne sezone.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније