Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

И.Ш. [ Beta ]

26. 05. 2023. 22:13 >> 22:14

NAKON ISAPADANjA IZ SERIJE A

Rinkon se izvinio navijačima Sampdorije

Fudbaler Sampdorije Tomas Rinkon izvinio se danas navijačima zbog rezultata ove sezone, koji su doveli do ispadanja kluba iz italijanske Serije A.

Reprezentativac Venecuele je izjavio da je ovo bila teška sezona kako na terenu tako i van njega, ali je dodao da tim mora da završi sezonu "dostojanstveno" u posljednja dva kola lige.

Rinkon se zahvalio navijačima Sampdorije na njihovoj nepokolebljivoj podršci tokom sezone i ubijeđen je da će ekipa uskoro povratiti mjesto u Seriji A.

Govoreći za DAZN prije početka utakmice protiv Sasuoloa, Rinkon je rekao:"Imamo obavezu da završimo sezonu dostojanstveno kod kuće. Zahvaljujem se svim navijačima koji su nam pružali podršku."

"Žao mi je što nismo uspjeli da ostvarimo cilj, a to je da ostanemo u Seriji A. Izgubili smo dosta bodova kod kuće, postoji bijes i nadamo se da će se ovaj tim vratiti tamo gdje zaslužuje da bude", rekao je Rinkon.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније