Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

И.Ш. [ Beta ]

31. 05. 2023. 14:06 >> 14:06

PRENOSE FRANCUSKI MEDIJI

Mesi bi mogao da pređe na pozajmicu u Barselonu iz Intera iz Majamija

Argentinski fudbaler Lionel Mesi mogao bi da pređe u Barselonu na pozajmicu iz Intera iz Majamija, prije nego da ode u neki klub iz Saudijske Arabije, prenijeli su danas francuski mediji.

Mesijev ugovor sa Pari Sen Žermenom ističe na kraju ove sezone i mediji spekulišu da će se vratiti u Barselonu, gdje je i stekao svjetsku slavu.

Prethodno su svjetski mediji prenijeli da je Mesi dogovorio transfer u saudijski Al Hilal, ali je list Ekip sada prenio da su fudbaler i njegova supruga zabrinuti zbog selidbe u Saudijsku Arabiju sa troje dece i da bi više voljeli da se vrate u Barselonu.

Barselona ima finansijskih problema i možda ne bi mogla da registruje Mesija, ne samo zbog njegove očekivano velike plate, već i zbog mogućih transfera koji bi nadoknadili odlaske nekolicine igrača na kraju sezone, prenio je Jurosport.

Taj portal prenio je pisanje Ekipa da postoji nova opcija u vezi sa Mesijem, prema kojoj bi Inter iz Majamija, čiji je vlasnik nekadašnji engleski reprezentativac Dejvid Bekam, doveo Mesija kao slobodnog igrača, a onda ga pozajmio Barseloni na šest ili 18 mjeseci.

Mesi bi tako dobio jednu ili dvije sezone u jednoj od najjačih evropskih liga prije nego što ode u SAD i zaigra u MLS.

Ekip nije naveo koliko bi platu Mesi imao u Interu iz Majamija, niti koliko bi od te plate Barselona plaćala.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније