Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

01. 06. 2023. 09:22 >> 10:00

NEZADOVOLjAN SUĐENjEM

Murinjo: Izgubili smo utakmicu, ali ne i dostojanstvo

Trener Rome Žoze Murinjo rekao je da je ponosan na svoje igrače uprkos porazu, ali da suđenje nije bilo na zavidnom nivou.

Roma je sinoć u Budimpešti poražena u finalu Lige Evrope od Sevilje nakon penala (4:1, 1:1 nakon produžetaka), a to je bio prvi Murinjov poraz u evropskim finalima.

"Rekao sam da ćemo otići sa trofejom ili mrtvi. Mrtvi smo. Mrtvi smo umorni i fizički i psihički. Mrtvi smo jer mislimo da je ovo nepravedan poraz sa mnogo diskutabilnih odluka. Ali, ponosni smo. Uvijek kažem da možete izgubiti utakmicu, ali nikad dostojanstvo i profesionalizam. Pobijedio sam u pet evropskih finala, ovo je jedino koje sam izgubio, ali vraćam se kući ponosniji nego ikad. Momci su dali sve od sebe ove sezone", rekao je Murinjo.

Portugalac je imao zamjerke na suđenje arbitra Entonija Tejlora.

"Moram da branim moje momke i da kažem da smo navikli na to. Ali vidjeti ovakvo suđenje u finalu Lige Evrope je teško. Bila je jedna muška utakmica sa arbitrom, koji kao da je bio Španac. Žuti, žuti, pa žuti - cijelo vrijeme. Nepravda se vidi u tome što je Lamela trebalo da dobije drugi žuti karton, ali nije, a onda je realizovao penal", dodao je Murinjo.

On je smatra da je njegova ekipa zaslužila više, ali da će nastaviti da se bori za ekipu.

„Moji igrači i ja zaslužujemo više. Hoću da se borim za još. Umoran sam od toga da budem i trener i portparol. Umoran sam da budem taj koji će da priča kako smo opljačkani. Međutim moram da kažem, u uslovima koji su nam dati nismo mogli više“, rekao je Portigalac nezadovoljan suđenjem.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније