Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

И.Ш. [ Beta ]

03. 06. 2023. 15:54   >>  15:54

PRELAZI U PSŽ

Asensio napušta Real Madrid

Španski fudbaler Marko Asensio najavio je danas da će napustiti Real Madrid na kraju sezone kako bi karijeru nastavio u Pari Sen Žermen, prenijela je španska štampa.

"Došlo je vrijeme da donesem tešku odluku. Odlučio sam da krenem u novom pravcu u karijeri da bih postigao nove ciljeve", napisao je Asensio na društvenim mrežama.

Igrač nije najavio svoju buduću destinaciju, ali bi to mogao da bude PSŽ, naveli su španski mediji.

Asensio, kome ovog mjeseca ističe ugovor sa Realom, podsjetio je da je igranje za Real bio san iz djetinjstva i da je uživao u tome što je imao "privilegiju da ispuni svoj san".

"Real Madrid želi da izrazi zahvalnost Marku Asensiju, igraču koji je sedam godina branio naš grb. On je ušao u istoriju Reala kao dio tima koji je učestvovao u jednoj od najslavnijih epoha", objavio je klub.

Asensio je za Real odigrao 285 utakmica i postigao 61 gol.

Sa Realom je osvojio tri titule prvaka Evrope i tri titule prvaka Španije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније